Obrazec REK-O

V okviru rednega letnega ciklusa za leto 2022 vas vabimo na posvetovanje, webinar in v živo na temo:

OBRAZEC REK-O SPREMEMBE OD SEPTEMBRA 2022 DALJE

Posvet bo vodila  predavateljica mag. Sabina Lamut, davčna svetovalka ZDSS.

Posvetovanje bo potekalo 22. 6. 2022, od 9.00 do 11.00, v živo na Društvu računovodskih in finančnih delavcev Celje, ul. Ivanke Uranjekove 4, Celje in preko Webinar-ja.

(to je polovička enega posvetovanja v okviru ciklusa, ki ga bomo drugič dopolnili z drugo aktualno temo).

 

Vsebina predavanja:

  1. Pravna podlaga ZDavP-2 in podzakonski predpis

Pravna podlaga in spremembe glede poročanja, poudarek na obveznosti poročanja, roki za oddajo obračunov in plačilo obveznosti

  1. Predstavitev sprememb obrazcev REK skozi primere
  2. Popravki obrazcev REK in kako ukrepati od 1. septembra dalje
  3. Vpliv sprememb na samoprijavo kot institutom
  4. Odgovori na vprašanja

Za uspešno izvajanje posvetovanja boste vsi prijavljeni udeleženci prejeli gradivo v elektronski obliki na vaš elektronski naslov.

Povezavo na webinar boste prejeli po obvezni prijavi na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli. Zadnji rok prijave je 20. 6. 2022. V primeru tehničnih težav nam to sporočite na naš e-mail in vas bomo poklicali.

Za izvajanje spletnih seminarjev uporabljamo orodje ZOOM, čigar namestitev priporočamo pred pričetkom webinarja. Da boste lahko nemoteno spremljali online seminar, potrebujete še računalnik s slušalkami (z zvočniki)  ali tablico ali pametni telefon.

 

Za vse, ki niso plačniki rednega letnega ciklusa posvetovanj za leto 2022, je kotizacija  90 € (z vključenim DDV) in jo je potrebno predhodno plačati na naš transakcijski račun.

Za informacije smo dosegljivi na e-mail: drfd.celje@siol.net in preko telefona 03 492 48 70, vsak ponedeljek in četrtek, od 09.00 do 13.00 ure.

 

Izleti in druženja