22 11 2023 AKTUALNA PROBLEMATIKA NA DELOVNO PRAVNEM PODROČJU in PREDLOG SPREMEMB ZAKONA O DELOVNIH RAZMERJIH

V okviru rednega letnega ciklusa za leto 2023 vas vabimo na webinar posvetovanje na temo:

AKTUALNA PROBLEMATIKA NA DELOVNO PRAVNEM PODROČJU (PRAKTIČNO ZA PRAKTIKE) in PREDLOG SPREMEMB ZAKONA O DELOVNIH RAZMERJIH

 Posvet bo vodila predavateljica Simona Štravs, univ.dipl.prav.,davčna svetovalka

Posvetovanje bo potekalo v sredo 22.11.2023, od 09.30 do 13.30 ure.

 Vsebina predavanja:

Sprehodili se bomo skozi določila zakonov, ki so nova in jih bomo obravnavali predvsem s praktičnega vidika na delovno pravnem področju.

Teorija prikazana v praksi: 

  • Aktualno: inšpekcijski pregledi IRSD
  • Evidentiranje delovnega časa in aktualne informacije; ne čakati na mesec po mesecu novembru, obveze bodo veljale od 21.11.2023 dalje (katere podatke je potrebno pridobiti in hraniti za obračun plač in kadrovskih evidenc).
  • Orisi sprememb Zakona o delovnih razmerjih – bomo skrajševali delovni čas?
  • Informacije, ki jih računovodske službe potrebujejo, ko so izpostavljene novim izzivom v povezavi z »ujmo 2023«.
  • Napovedane spremembe zakonov o obdavčenju
  • Razno in odgovori na vprašanja udeležencev.

Odgovori  na vprašanja

Udeleženci spletnega seminarja boste prejeli gradivo v elektronski obliki na vaš elektronski naslov. Povezavo na webinar boste prejeli po obvezni prijavi na elektronski naslov, katerega boste navedli. Rok za prijavo je 18.11.2023. V primeru tehničnih težav nam to sporočite na naš e-mail in vas bomo poklicali.

Za vse, ki niso plačniki rednega letnega ciklusa posvetovanj za leto 2023, je kotizacija 200 € (z vključenim DDV) in jo je potrebno predhodno plačati na naš transakcijski račun.

Za izvajanje spletnih seminarjev uporabljamo orodje ZOOM, katerega namestitev priporočamo pred pričetkom webinarja. Da boste lahko nemoteno spremljali on-line seminar potrebujete še računalnik s slušalkami (z zvočniki)  ali tablico ali pametni telefon.

Za informacije smo dosegljivi na e-mail: drfd.celje@siol.net, in preko telefona 03 492 48 70, vsak ponedeljek in četrtek, od 08.00 do 13.00 ure.

Izleti in druženja